Στο… Ηράκλειο και την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε μείνει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο και έτσι έφτασαν στη νίκη.

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Η Αρμάνι είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι καταπληκτική αμυντικά. Αυτό δείχνει ότι πετύχαμε 67 πόντους. Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση. Όμως, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και στο πρώτο, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στην άμυνα φέτος», δήλωσε αρχικά ο Βούλγαρος φόργουορντ και συνέχισε:

«Ήμασταν λίγο… άδειοι τις δύο πρώτες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως είπαμε ότι θα ήταν κρίμα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή δεν βγάζουμε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague