Έχοντας τον έλεγχο του ματς και διψήφιες διαφορές καθ’ όλη τη διάρκειά του, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 84-72 της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκίνησε ιδανικά τη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας.

Μετά την αναμέτρηση, ο Σάσα Βεζένκοφ, που είχε 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, τόνισε όμως πως το δεύτερο 20λεπτο δεν ήταν καλό και δεν πρέπει να επαναληφθεί στο επόμενο παιχνίδι.

Παράλληλα, αρνήθηκε να σχολιάσει τα συνθήματα «MVP, MVP» που τραγούδησαν γι' αυτόν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί, αν παίξουμε έτσι στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα.

Το 1-0 είναι καλό, αλλά τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Όμως στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά και πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα»
, ανέφερε αναλυτικά στην κάμερα της Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»

Μιλουτίνοφ: «Τώρα περιμένουμε τα δύσκολα ματς των πλέι οφ»

Βαθμολογία Euroleague: Αβαντάζ για την 7η θέση ο Παναθηναϊκός, έτσι μπαίνει στην εξάδα - Όλα τα σενάρια!

«Μιλουτίνοφ κυρίαρχος, Ολυμπιακός έτοιμος για τα Playoffs»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ μετά τη νίκη και την πρωτιά

Καθάρισε τον Ερυθρό Αστέρα και τον έβαλε… κάτω από τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Αισθάνομαι εξαιρετικά - Η επιτυχία είναι ομαδική, ο οργανισμός δείχνει σταθερότητα»