Χαρούμενος, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup από τον Ολυμπιακό.

Ο Βούλγαρος σταρ των «ερυθρόλευκων» έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχει παρουσιάσει φέτος, ενώ, στάθηκε στην... κακή συνήθεια του Ολυμπιακού να «χτίζει» μεγάλες διαφορές και να τις χάνει κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα πω τα ίδια με χθες. Όταν κερδίζεις 20 πόντους και δίνεις δικαίωμα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να πλησιάσει, ρισκάρεις. Χάσαμε το Σούπερ Καπ, έχουμε άλλους τρεις στόχους μπροστά μας.

Πρέπει να δουλέψουμε στα βασικά γιατί ξεφεύγουμε στο σκορ, αλλά κάτι μας λείπει για να κρατήσουμε το τέμπο. Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, θα δούμε τα λάθη μας και θα βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για αυτό που κάνει. Πάμε στη Λιθουανία για να κερδίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόρντ: «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός - Η σεζόν είναι μεγάλη αλλά είμαστε έτοιμοι»

Όσμαν: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους πάντες να νιώσουν άβολα - Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία»

Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλό επίπεδο, κάθε τίτλος είναι σημαντικός – Δεν είναι φυσιολογικό το πρόγραμμα…»

Η απονομή του Stoiximan Super Cup στον Ολυμπιακό: Σήκωσαν μαζί το τρόπαιο Παπανικολάου και Αγγελόπουλοι

Ζέρβας-Διαμαντόπουλος για το Stoiximan Super Cup: «Παραλίγο αρπαγή από ΠΑΟΚ - Ο Μοντέρο και η άμυνα»

«Όλα μια χαρά, σαν να μην πέρασε μια μέρα…»: Το ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για το φάουλ του Καλάθη στον Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Παλέψαμε κόντρα σε ομάδα που είναι μαζί από τον Β' ΠΠ - Πρέπει να καταλάβουμε πού πάνε οι διαιτητές το ματς»

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Δεν έχουμε χορτάσει τίτλους - Έχει ανέβει το επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία: MVP και πρώτος σκόρερ του Super Cup ο Βεζένκοφ!

Είχε πρωταγωνιστές και λύσεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον μαχητή ΠΑΟΚ: Τα highlights του Stoiximan Super Cup