Θυμήθηκε το τρελό του τρίποντο στο Game 4 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Σάσα Βεζένκοφ!

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media της η Ευρωλίγκα, ο σταρ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε τη φάση που ήρθε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί να μην ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει, όμως ένιωθε καλά και τελικά ευστόχησε!

«Θυμάμαι αυτή τη φάση. Η Ρεάλ είχε επιστρέψει στον αγώνα, η διαφορά ήταν στους 4 πόντους. Το σύστημα είχε χαλάσει γιατί δεν το εκτελέσαμε σωστά.

Πήρα την πάσα από τους συμπαίκτες μου, ο Αμπάλντε ακούμπησε λίγο την μπάλα. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά είπα ότι πρέπει να το πάρω αυτό το σουτ και ότι πρέπει να βγάλω κάτι θετικό από αυτό. Οπότε ήμουν έτοιμος. Ξέρετε, αυτού του είδους τα σουτ μερικές φορές μπαίνουν και μερικές όχι, αλλά ένιωθα καλά και είπα ότι έπρεπε να το κάνω για την ομάδα μου. Και μπήκε μέσα»
, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βεζένκοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έρχεται μάχη με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Μπαρτζώκας: «Πήγαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα απ' ότι έπρεπε - Δεν παίζει ρόλο το ρεκόρ, εκτιμάμε αυτή τη νίκη»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Ανέβηκε στην κορυφή ο Ολυμπιακός - Η επόμενη αγωνιστική

Ένταση Μπαρτζώκα-Ντόρσεϊ, του τα... έψαλε ο Έλληνας τεχνικός μετά από επιθετικό φάουλ!

Έκανε το «καθήκον» του στη Γαλλία και έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός!

Φοβερό buzzer beater με… ταμπλό από τον Κοστέλο (video)

Μπόλντγουιν: «Με βλέπω ως κορυφαίο παίκτη της Euroleague - Για να είμαστε δίκαιοι, φέτος ο καλύτερος ήταν ο Βεζένκοφ»

Ο Φουρνιέ πέταξε την μπάλα στον... ουρανό, ο Χολ την έπιασε και κάρφωσε εντυπωσιακά!

Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μίτσιτς: «Υπάρχουν παίκτες που παίρνουν προσωπικά την κριτική του Αταμάν - Δεν νομίζω ότι εννοεί όσα λέει στον Τύπο»