Στο «focus-sport.net» μίλησε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ και αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε στον Άρη αλλά και πώς αντιλαμβάνεται την επόμενη μέρα.

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση έφτασε και στο «φλερτ» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τον Βούλγαρο άσο να τονίζει πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ενώ μεταξύ άλλων έγινε κουβέντα για Μπαρτσελόνα και NBA.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

Για την απόσυρσή του από τα ντραφτ και το μέλλον του:
«Το NBA παραμένει ο στόχος μου. Εφέτος δεν υπήρχε κάτι σίγουρο και αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά του χρόνου. Ξέρω τι θέλω, ποιοι είναι οι στόχοι μου και πώς θα τους υλοποιήσω. Πολλά δεν θα εξαρτηθούν μόνο από εμένα, αλλά από τις ομάδες. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχω τις απαντήσεις σε όλα. Έχω ανοιχτές πόρτες μπροστά μου και ένα πλάνο».

Για την Μπαρτσελόνα:
«Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με μεγάλη ιστορία. Με θέλει και νιώθω τιμή για αυτό. Η απόφαση, όμως, που θα πάρω είναι σημαντική για το μέλλον μου και πρέπει να σκεφτώ όλες τις παραμέτρους».

Για τον Παναθηναϊκό:
«Θα δούμε, είχα απλά μια προσφορά από αυτήν την ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό:
«Τίποτα επίσημο, επίσης».

Για τη σεζόν στον Άρη:
«Παρά την απώλεια της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ, νομίζω είχαμε μια καλή χρονιά και κερδίσαμε το σεβασμό όλων. Κάναμε μερικά μικρά θαύματα με μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της πως θα φτάναμε στο σημείο να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λούκιτς: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε την μπάλα τόσο εύκολα, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση»

Μάρκοβιτς: «Ηλπιζα να βρούμε τη συγκέντρωσή μας μετά τα συνεχόμενα ταξίδια»

Ξανθόπουλος: «Τυχερός που είχα προπονητή τον Σκουρτόπουλο, αλλά αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο...»

Χωρίς Σλούκα και Ναν ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Σάκοτα: «Πιέζουμε συνέχεια τους παίκτες μας»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζεται η μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 3η θέση - Δύσκολα τα πράγματα για το Μαρούσι

Έκοψε τη φόρα του Ηρακλή και πανηγύρισε επιβλητική νίκη οκτάδας το Περιστέρι!

Το τρομερό φινάλε με πρωταγωνιστές Μπάρτλεϊ, Γκρέι και Νάναλι: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αμαρουσίου

Βολές Παπαθεοδώρου για τους παίκτες του: «Οι ξένοι μας δεν εμφανίστηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά»

Ψυχωμένη ΑΕΚ, φύλαξε το καλύτερο για το τέλος και λύγισε το μαχητικό Μαρούσι!