Σε «μαγικό» το μετέτρεψαν το χθεσινό ποδοσφαιρικό βράδυ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου, πανηγυρίζοντας δύο προκρίσεις που τη μέρα της κλήρωσης ήταν το λιγότερο πιθανό σενάριο.

Η ΑΕΚ εξαργυρώνοντας την πολύ καλή της παρουσία στη Σκωτία και την ισοπαλία που απέσπασε στο «Celtic Park» κατάφερε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ να επιβάλλει το δικό της νόμο και παρά το άγχος του τελευταίου εικοσαλέπτου να πάρει τη νίκη – πρόκριση με σκορ 2 – 1. Πλέον, ο δρόμος για τους ομίλους είναι ορθάνοιχτος, αφού απέναντί της είναι η Βιντετόν ή πιο απλά πλέον, Βίντι. Οι Ούγγροι που έχουν μεγάλο όπλο την άμυνά τους, απέκλεισαν τη Μάλμε, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κάποιο ανυπέρβλητο εμπόδιο, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ΑΕΚ πέρασε τη Σέλτικ.

Οι αποδόσεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι «κιτρινόμαυροι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί σε χαμηλές τιμές (1.35), αλλά η πιθανότητα να αποδράσει με «διπλό» από την Ουγγαρία πληρώνει πολύ περισσότερο.

Στον ίδιο θριαμβευτικό τόνο, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο παρέμεινε αήττητος στα φετινά προκριματικά, αλλά πέτυχε και τη δεύτερη πρόκρισή του, καθώς μετά τη Βασιλεία, πρόσθεσε και τη Σπάρτακ Μόσχας στα «θύματά» του. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στη Ρωσία, κατάφερε έστω το ελάχιστο με τη «λευκή» ισοπαλία και θριαμβευτικά προκρίθηκε στα play-off. Απέναντί του πλέον η Μπενφίκα, που είναι περιττό να αναφέρει κανείς ότι είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι Πορτογάλοι πέταξαν έξω στον προηγούμενο γύρο με χαρακτηριστική ευκολία τη Φενέρ (1 – 0 εντός, 1 – 1 εκτός) και αποτελούν φυσικά το δυσκολότερο εμπόδιο που θα μπορούσε να τύχει στον ΠΑΟΚ σε αυτή τη φάση.

Αυτό φαίνεται και από τις πρώτες αποδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τιμές που αγγίζουν και τον τριπλασιασμό, ενώ παραπάνω από το διπλάσιο είναι οι τιμές για το «διπλό».

Δες όλες τις αποδόσεις για τις μάχες των δύο «δικεφάλων» για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube