Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον Μίκαελ Σουμάχερ να επιστρέφει σπίτι του.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 βγήκε από την κλινική που νοσηλεύεται στην Ελβετία για να συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι του.

Στην επίσημη τοποθέτηση της οικογένειάς του τονίζεται πως βάσει της αρχικής του κατάστασης, έπειτα από τον τραυματισμό στο κεφάλι, η πορεία της υγείας του έχει σημειώσει πρόοδο, ωστόσο, υπάρχει δρόμος ακόμη για την αποκατάστασή του.

«Λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί, τους τελευταίους μήνες αλλά και εβδομάδες έχει σημειώσει πρόοδο. Πάντως, υπάρχει ακόμη ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της κλινικής CHUV στη Λωζάνη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίκαελ αποφεύγοντας τη διάδοση φημών σχετικά με την υγεία του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!