Η αποστολή του Ηρακλή παρέμεινε στα Χανιά μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Ο έμπειρος αμυντικός, που αποβλήθηκε κόντρα στους Κρητικούς, χτύπησε στο δεύτερο μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Επίσης, οι άνθρωποι του Γηραιού εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησαν την διοίκηση του Πλατανιά για την φιλοξενία που τους παρείχε.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς για την άψογη φιλοξενία της στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας κατά την παραμονή τους στην πόλη των Χανίων, καθώς και για κάθε διευκόλυνση που παρείχαν στους φίλους του Ηρακλή που θέλησαν να παρακολουθήσουν τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Περιβολίων.

Παράλληλα, τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων στο Μάλεμε, ώστε να προπονηθεί η ομάδα μας σήμερα το πρωί»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος