Την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, διέταξαν οι αρχές μετά την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα.

Στο άκουσμα της κοινής απόφασης εισαγγελέα και ανακρίτριας, η μητέρα της 12χρονης άρχισε να ουρλιάζει, ενώ οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος υπεράσπισης της μητέρας, δήλωσε μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της 37χρονης, ότι η 12χρονη κατέθεσε για τρίτη φορά και δήλωσε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, ενώ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η απόφαση ελήφθη με ελάχιστα στοιχεία και βιαστικά.

Όσον αφορά στους λογαριασμούς και τα ποσά που είχαν κατατεθεί στη μητέρα, η κυρία Ταραχοπούλου δήλωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί από τον 53χρονο, αλλά από άλλο άτομο, του οποίου το όνομα και το επώνυμο γνωρίζουν οι αρχές, αλλά δεν έχει συλληφθεί.

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια


Ολοκλήρωσε την απολογία της στην ανακρίτρια η μητέρα της ανήλικης στον Κολωνό, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και αυτή την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη απολογία αρνήθηκε κάθε κατηγορία που της αποδίδεται.

Την ίδια ώρα στο πλευρό της, έξω από το κτήριο 10, βρίσκονται η θεία της 12χρονης και τα δυο ενήλικα παιδιά της.

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία και η μεγαλύτερη αδερφή του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Κολωνό.

Οι καταθέσεις ελήφθησαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Η μεγαλύτερη αδερφή του κοριτσιού είναι 19 ετών, ενώ η θεία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της τραγωδίας και των βασανιστηρίων, που ζούσε το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες φέρονται να υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει σχέση την εκπόρνευση του παιδιού της, ενώ στο πλευρό της μητέρας του στάθηκε και ο ενήλικος γιος της.

Προθεσμία πήραν οι τρεις


Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν νωρίτερα οι τρεις εκ των συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση.

Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Οι τρεις άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 36άχρονο και έναν άντρα 34 ετών.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»