Στις 9 Ιανουαρίου πρόκειται να απολογηθεί ο 8ος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον. Πρόκειται για ένα συνομήλικό του που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες ακόμα ένας 15χρονος. Είναι ο 6ος που παίρνει τον δρόμο προς τη φυλακή, ενώ άλλος ένας έφηβος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην απολογία του, ο 15χρονος μαθητής με καταγωγή την Βουλγαρία φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν παρών στον τελευταίο περιστατικό κακοποίησης του συνομήλικου του στις 19 Νοεμβρίου, το οποίο έχει καταγραφεί σε νέο βίντεο και ότι προσπάθησε να το σταματήσει.

Ο καταγγέλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχε υποδείξει ως ένα από τα άτομα που συμμετείχαν ενεργά στον βιασμό του. Παράλληλα φέρεται να τον είχε κατονομάσει ως το πρόσωπο που μοίραζε τα βίντεο, με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, ενώ ένα από αυτά προσπάθησε να το εξαφανίσει.

Ο κατηγορούμενος πάντως αρνήθηκε και ότι ήταν εκείνος που διακίνησε τα βίντεο. «Το έστειλα με τη σειρά μου σε δύο άτομα συμμαθητές μου. Κατά το χρόνο που απέστειλα το σχετικό αρχείο δεν είχα την παραμικρή σκέψη ότι αυτό που κάνω συνιστά μορφή διακίνησης πορνογραφίας» τόνισε κατά πληροφορίες ο ανήλικος στο απολογητικό του υπόμνημα. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι έχει στοχοποιηθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στα Χανιά: Ομολόγησε τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας ο 43χρονος ενοικιαστής της – Την έθαψε σε χωράφι

Συναγερμός στο Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Ένταση στα Εξάρχεια μετά τα μεσάνυχτα: Επίθεση με μολότοφ και προσαγωγές - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Τελευταία εβδομάδα εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα

Χανιά: Αυτοκίνητο συγκρούεται με ταξί και αναποδογυρίζει στη μέση του δρόμου

Καιρός: Έρχεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα φτάσει τους 35 βαθμούς

Σερβία: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Νόβι Σαντ ζήτησαν πρόωρες εκλογές

Πρόταση-κόλαφος από την εισαγγελέα για τη Μουρτζούκου: «Είχε πλήρη διαύγεια - Χωρίς καμιά ενοχή»

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κάρυστο: Εκκενώνονται Μεσοχώρια και Ραπταίοι - Μήνυμα 112

Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα σε Αγγελόκαστρο και Άνω Αλμυρή στην Κορινθία