Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι καταγγελίες που προέκυψαν μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης έκανε σήμερα νέες δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο «κύκλωμα» είναι και γνωστά ονόματα του αθλητισμού αλλά και παίκτες ριάλιτι.

«Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα ριάλιτι, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι πολύ μεγάλο», κατέληξε.

Τι δήλωσε στο Πρωινό ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανία: Τουλάχιστον 1.000 θάνατοι λόγω καύσωνα τον Ιούνη-Το α' εξάμηνο του 2026 «το πιο ζεστό που έχει καταγραφεί ποτέ»

Γεραπετρίτης: Τα ήρεμα νερά δεν είναι αυτοσκοπός – Όλες οι κυβερνήσεις συζητούσαν με την Τουρκία

Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Ελεύθεροι οι πέντε

Ωραιόκαστρο: Εν αναμονή της ταυτοποίησης της δεύτερης σορού - Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο γιο του 65χρονου

Πέντε τραυματίες από τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ, μια γυναίκα στη ΜΕΘ

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Ωραιόκαστρο: Εν αναμονή της ταυτοποίησης της δεύτερης σορού -Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο γιο του 65χρονου

Πενταώροφη πολυτελής πολυκατοικία κατασκευαζόταν δίπλα σε εκείνη που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο γνωστός σε όλους μας ως «Ταμτάκος»

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Οι νεκροί πλησιάζουν τους 2.000 - Αντιμέτωποι με επιδημίες και λιμό οι επιζώντες