Διψασμένος για διακρίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Αρτούρο Βιδάλ, με τον Χιλιανό μέσο να παρουσιάζεται σήμερα (06/08) από τους Καταλανούς και να στέλνει μήνυμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης με το… καλημέρα.

«Το πιο σημαντικό είναι στο τέλος της σεζόν, να έχουμε κατακτήσει τίτλους. Δεν έχω ανοικτούς λογαριασμούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος μας είναι η κατάκτηση του Champions League. Έχω υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ελπίζω σε αυτά τα τρία χρόνια να κατακτήσω ισάριθμα Champions League», σχολίασε με νόημα ο Βιδάλ.

Όσο για την επιλογή του να μετακομίσει στην Βαρκελώνη; «Στην Μπαρτσελόνα αγωνίζονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου τον Μέσι, τον καλύτερο όλων των εποχών. Όταν ο εκπρόσωπός μου μού παρουσίασε τις επιλογές που είχα, δεν το σκέφτηκα περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Πώς είναι δυνατόν να αρνηθείς στην καλύτερη ομάδα του κόσμου;», επισήμανε ο 32χρονος άσος.

Και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, τώρα ήρθα στην πιο σπουδαία. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα επίπεδο πάνω από την Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύω πως έχω τη νοοτροπία του νικητή, όπως κι οι υπόλοιποι που βρίσκονται εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!