Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και αυτός ήταν ο βασικός λόγος, για τον οποίο ο Ρικ Πιτίνο στο ξεκίνημα του προγράμματος έδειξε βίντεο με όσα έγιναν στο ΣΕΦ, θέλοντας να υπογραμμίσει τα λάθη τους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του «τριφυλλιού» γυμνάστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενόψει του αυριανού (6/1, 17.00) αγώνα με τον Χολαργό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Όπως όλα δείχνουν, απών θα είναι και πάλι ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και για μια ακόμη μέρα ακολούθησε θεραπεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννόπουλος: «Ευκαιρία για εμάς το Final 8 του Κυπέλλου»

Το «Μουσείο ΑΕΚ Ηρακλείου-Iraklio Eagles» βράβευσε τους Σάκοτα και Χαραλαμπόπουλο

Αμφίβολος για το F8 ο Ντίμσα

Παπανικολάου: «Για εμάς δεν υπάρχει κάτι πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι»

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μέχρι να απολυθεί ο Αταμάν»

Ζέρβας: «Σέβεται την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Απώλεια ο Ντόρσεϊ, την τελευταία στιγμή για Μόρις-Μιλουτίνοφ»

Πετρίδης: «Επιβάλλεται να αλλάξει πράγματα ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες για το κάζο με Κολοσσό»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ζει μέσα από την κατάκτηση τίτλων - Απόλυτος σεβασμός στην ΑΕΚ»

Χέιζ-Ντέιβις: «Να αποκτήσουμε χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται - Ένιωσα ότι το κεφάλαιο Φενέρ έκλεισε για εμένα»

Final 8: Τα μέτρα ασφαλείας-Μόνο με Gov.gr Wallet η είσοδος