Η Heidi Klum, έχει καταφέρει μια καριέρα που θα ζήλευαν αρκετά νεότερα μοντέλα. Έχει υπογράψει υπέρογκα συμβόλαια με τηλεοπτικές εκπομπές και διάσημους οίκους ομορφιάς και μέχρι σήμερα, στα 44 της χρόνια, έχει μια ενεργή καριέρα στο χώρο της μόδας.

Η Heidi, ποτέ δεν φοβήθηκε να εκθέσει για τη δουλειά της το γυμνό καλλίγραμμο κορμί της, αλλά σίγουρα δεν χρειαζόταν η τελευταία της κίνηση στα social media.

Η καλλονή άφησε άφωνους τους εκατομμύρια ακόλουθους της στο instagram, όταν στα stories της πλατφόρμας ανέβασε ένα μικρό βίντεο από την ώρα που κάνει το μπάνιο της. Όπως θα δείτε παρακάτω, το γυμνό κορμί της φαίνεται πίσω από το τζάμι του ντους με τους γλουτούς της να κλέβουν, όπως πάντα, την παράσταση. Μάλιστα, στο τέλος του story ζωγραφίζει με το δάχτυλό της μία καρδιά στο θολωμένο από τη ζέστη τζάμι.



Αν και δεν φαίνεται το πρόσωπο της η Heidi κατάφερε να σκανδαλίσει το κοινό της, το οποίο διχάστηκε, καθώς πολλοί θεώρησαν αρκετά προκλητική την κίνηση της.











Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μαγικές εικόνες από το ταξίδι στην Αργεντινή με τον Μπρούνο Τσερέλα

Ιωάννα Τούνη: Πετάχτηκε με τον Πάρη μέχρι το Παρίσι για χρυσές γόβες, τηγανιτές πατάτες και την... «κυρία Κωνσταντίνα»

Χρήστος Βαλαβανίδης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για πάνω από δέκα ημέρες

Κινέζικη αστρολογία: Από το έτος του φιδιού στο έτος του αλόγου - Τι σημαίνει αυτό για το 2026 και τι να περιμένεις

Μαρία Κορινθίου: Γενέθλια στις Ιταλικές Άλπεις με φόντο το χιόνι και την αγάπη (aka Γιώργο Καραθανάση)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι epic αντιδράσεις συγγενών και φίλων όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι φαντάζεται ότι δείχνει όταν επιστρέφει στο πατρικό της για γιορτές και θα λυθείς στα γέλια

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Μοιράζονται νέες φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο τους λίγο πριν βγει το 2025

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της είναι κυριολεκτικά παιδί του Παρά πέντε. Μαντεύεις ποιος είναι ο μπαμπάς της

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που σκίστηκε το παντελόνι του επί σκηνής και η… φταίχτρα Νατάσα Θεοδωρίδου