Την άποψη που εξέφρασε προ ημερών ο Φερνάντο Σάντος, ότι δεν θα είχε δηλαδή κανένα πρόβλημα να κάνει μόνο ισοπαλίες η Πορτογαλία στο Euro αν αυτό σήμαινε ότι θα σηκώσει την κούπα, ασπάστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM και τον απεσταλμένο του στη Γαλλία, Αλέξη Σπυρόπουλο, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι πάνω απ’ όλα μετράει η πρόκριση.

«Είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο, θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Αν είναι να πάμε στον τελικό, ας πάμε και με ισοπαλίες. Γενικώς, στόχος μας είναι να νικάμε με καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν δυνατές ομάδες και είναι δύσκολο να βρεις άμυνες ανοιχτές. Σήμερα φάγαμε πρώτοι γκολ, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και αφού το καταφέραμε, μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τον παίκτη-κλειδί της πρόκρισης επί της Πολωνίας, ο Βιεϊρίνια ανέφερε: «Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Πέπε. Συνήθως αυτός που βάζει τα γκολ θεωρείται ο καλύτερος, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που κάνει κάποιος και βοηθούν πολύ την ομάδα».

Όσο για τον ποιον αντίπαλο εκ των Ουαλίας και Βελγίου προτιμά στον ημιτελικό, είπε: «Αν το πάμε βάσει ονόματος και βάσει βαθμολογίας της UEFA, καλύτερο θα ήταν να περάσει η Ουαλία. Από ‘κει και πέρα, εμείς κάναμε τη δουλειά μας σήμερα και τώρα περιμένουμε όποιον αντίπαλο και να έρθει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube