Διαβασμένος όσον αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αποκάλυψε πως ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην περίπτωση να αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα, ενώ μίλησε και για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Πάντα πριν τους αγώνες βλέπουμε βίντεο με τις αντίπαλες ομάδες και ήταν κάτι που είχαμε μελετήσει. Είχαμε δει ότι ακριβώς πριν τις εκτελέσεις φάουλ ο Πασχαλάκης κάνει ένα βήμα. Γι' αυτό είπα στον Ιωαννίδη να βρεθεί μπροστά του για να εμποδίσει το οπτικό του πεδίο. Ήταν και θέμα τύχης. Πιστεύω ότι πιο πολύ ήταν ένα έξυπνο γκολ».

Για την αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι η ομάδα μας παίζει καλά. Κάνουμε καλή δουλειά και αμυντικά και επιθετικά. Η άμυνα μας είναι συμπαγής και αυτό ίσως να μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό ίσως να μας έλειπε κόντρα στον Αστέρα. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα όπου είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να έχουμε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την επιθυμία να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδος: «Καταρχήν θα πω ότι θα είναι μεγάλη περηφάνια. Σε αυτή την περίπτωση θα αισθανθώ πολύ περήφανος και εγώ και οι συγγενείς μου, αλλά και ο παππούς μου που μπορεί να μην βρίσκεται εν ζωή, αλλά από εκεί προέρχονται οι ελληνικές ρίζες μου. Θέλω να πω στη γυναίκα μου ότι σε λίγο θα είμαι εκεί να γιορτάσουμε το Πάσχα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος