Ημέρα γιορτής με ελληνικό άρωμα για τη Βιγιαρεάλ!

Τα «κίτρινα υποβρύχια» γιορτάζουν φέτος 100 χρόνια από τη μέρα της ίδρυσης τους με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά σε μια τελετή και για τα δύο χρόνια από την κατάκτηση του Europa League.

Έτσι σε μια ημερίδα στο «Θεράμικα» οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσίασαν με τρόπο οικολογικό αλλά και ελληνικό ένα νέο είδος δεινοσαύρου το οποίο ανακαλύφθηκε στην επαρχία Καστεγιόν στο οποίο προσέδωσαν το όνομα «Protathlitis cinctorrensis».

Προφανώς το πρώτο σκέλος του ονόματος αφορά το τρόπαιο του Europa League ενώ το δεύτερο αποτελεί μια αναγνώριση της πόλης και των κατοίκων του τόπου όπου βρέθηκαν τα απολιθώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το είδος δεινοσαύρου έζησε πριν από 127 εκατομμύρια χρόνια πολύ κοντά στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ιστορική έδρα της Βιγιαρεάλ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άγγιξε το έπος η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο άντεξε στην πίεση και πήγε τελικό!

Υπόθεση... χιλιοστών: Ο Μπερνάλ έκανε το 3-0 για την Μπαρτσελόνα και έβαλε φωτιά!

Έχουμε ματς στη Βαρκελώνη: Ο Ραφίνια έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Το σφυροκόπημα από το πρώτο λεπτό απέφερε καρπούς και ο Μπερνάλ κράτησε ζωντανό το όνειρο πρόκρισης της Μπάρτσας

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν, μαζί και το Μουντιάλ!

Οργή Ρίκο για το χτύπημα Ρούντιγκερ: «Ήταν εσκεμμένο - Δεν θα έπαιζα ξανά φέτος αν το έκανα εγώ»!

«Θολό» το μέλλον του Αρμπελόα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπετανκόρ: «Ακολουθούσα λάθος δρόμο, δεν ήθελα αυτήν τη ζωή, οπότε σταμάτησα και συνήλθα»

Σιμεόνε: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Γιαμάλ - Όλη τη σεζόν περιμέναμε παιχνίδια σαν το αποψινό»

Στο Παρίσι για εξετάσεις ο Εμπαπέ