Από το βράδυ της Παρασκευής (14/2) στη χώρα μας η Βίκινγκουρ, ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό (20/4) στα playoffs του Conference League!

Με απόφαση της διοίκησης, η ισλανδική ομάδα αποσύρθηκε από το εγχώριο Λιγκ Καπ, για το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα είχε αγώνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για να ταξιδέψει από τόσο νωρίς στην Αθήνα, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές της να μπορέσουν να εγκλιματιστούν.

Η αποστολή της Βίκινγκουρ αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 22:45 το βράδυ της Παρασκευής, ερχόμενη με πτήση από το Ελσίνκι και με στάση στη Γερμανία και στην Φρανκφούρτη, με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρησή της με τους «πράσινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία