Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τα μέσα Φλεβάρη την ισλανδική Βίκινγκουρ στα playoffs του Conference League, με στόχο να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» είναι ούτως ή άλλως το φαβορί του ζευγαριού, όμως ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο τη θέση τους, καθώς ο ισλανδικός σύλλογος παραχώρησε έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Ο λόγος για τον 20χρονο, Γκίσλι Θόρντασον.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ αποτελούσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Βίκινγκουρ, η οποία ανακοίνωσε όμως την παραχώρησή του στη Λεχ Πόζναν. Η πολωνική ομάδα αναμένεται να τον υπογράψει για 4 χρόνια.

Ο Θόρντασον ήταν βασικότατος και δεν βγήκε ποτέ από τον αγωνιστικό χώρο στην League Phase του Conference League. Εκεί συμπλήρωσε 6 συμμετοχές και όλες ήταν 90λεπτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί

Υπερασπίστηκε τον Μπραχίμ Ντίαζ ο Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι και… δολοφόνος»

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο