Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε γυναίκα από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Βίκου στα Ιωάννινα. Η επιχείρηση για την ανάσυρσή της ολοκληρώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα.

Τι συνέβη
Πρωινές ώρες σήμερα (Τρίτη 15 Ιουλίου 2025), ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για διάσωση γυναίκας, στο φαράγγι του Βίκου στα Ιωάννινα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες, από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, την 5η Ε.Μ.Α.Κ. και την 5η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. καθώς και ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.).

Οι επίγειες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, εντόπισαν τη γυναίκα σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Βίκου, την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της και τη μετέφεραν σε προσβάσιμο σημείο, από όπου την παρέλαβε το ελικόπτερο του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. και τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είναι η προποφόλη, το φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για την επίθεση στην οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία - Τι υποστήριξε

H Κατερίνα Γαλανού Γενική Διεθύντρια του ΣΚΑΪ 100,3

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη

«Το μέλλον στα χέρια σας»: Πρόωρες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Σάντσεθ - Αιχμές για Νετανιάχου

12χρονη σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά από καβγά για θέση στάθμευσης στις ΗΠΑ

Άγριος διαπληκτισμός στη Λάρισα: 21χρονος μαχαίρωσε υπεύθυνο καταστήματος

Τούρκος μαφιόζος μεταφέρθηκε ασυνόδευτος από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στο νοσοκομείο