Παράπονο μόνο από τη χαλάρωση των τελευταίων δέκα λεπτών είχε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέστερλο.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τόνισε πως ο Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης.

«Γενικά είχαμε μία καλή εικόνα, με πολλές ευκαιρίες, ενώ καταφέραμε να σκοράρουμε τρεις φορές. Είχαμε και αρκετά στοιχεία διαφορετικά. Όμως, σε κάποια σημεία του ματς δεν ήμασταν πολύ γρήγοροι. Ήταν καλό τεστ με τη Βέστερλο», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Σάντσεθ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσαν τα τελευταία δέκα λεπτά που χάσαμε την έντασή μας. Δεν επιτρέπετε αυτό να συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μην συμβεί ξανά αυτό. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία και τη δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων».

Για τον Καμπιάσο: «Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς και το έδειξε από την πρώτη του επαφή, ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι αυτοί οι αγώνες λειτουργούν και ως προπονήσεις. Ακόμη και για παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα και αυτή τη στιγμή συνεχίζουν την προπόνηση. Αυτό θέλουμε. Να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση με όλους τους παίκτες, όπως και με τον Εστέμπαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H συγκινητική ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα για τη γιορτή του πατέρα

«Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ για Μουκουντί, το συζητάει με πάνω από 5-6 η ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Θα προσπαθήσει να κλείσει περιπτώσεις μεταγραφών την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Να ξεκαθαρίσει το θέμα Μεϊτέ μέχρι την Τετάρτη - Βατή η απόκτηση Μπρεϊθγουέιτ αν δεν ανέβει η Εσπανιόλ»

Νικολακόπουλος: «Το παζλ με Γκαρσία, Χορδάν και Ιμπόρα, Όρτα στον Ολυμπιακό»

Νικολογιάννης: «Θέλει να βάλει τους κανόνες του ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό - Πιθανότατα αριστερός μπακ η πρώτη προσθήκη»

Βίντεο από τις δύο ευρωκούπες του Ολυμπιακού στον Άγιο Νικολάο

Πρόεδρος Μπράγκα για Όρτα: «Ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς και το deadline δεν έχει τελειώσει»

Τι έγινε στο τουρνουά «Fair Play Cup» που διοργανώνει η Ακαδημία της ΑΕΚ - Οι απονομές από Πήλιο και Χρυσόπουλο

ΠΑΟΚ: Έκλεισε στη Σεβίλλη ο Ετζούκε σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο - Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές