Την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Λούκα Βιλντόσα σε δηλώσεις του στο Meridian Sport. Ο άσος των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκο και πως θέλει να μείνει σε αυτόν για πολλά χρόνια.

«Πονάω, αισθάνομαι ακόμα αυτή την ήττα, είμαι θυμωμένος εξαιτίας της, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου, αλλά αυτό είναι άθλημα. Παίξαμε άσχημα για 40 λεπτά στον ημιτελικό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά την κανονική περίοδο πρωτάθλημα, ήρθαμε εδώ και όταν ήρθε η ώρα να τελειώσουμε τα πράγματα, απλά δεν εμφανιστήκαμε. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και τους άξιζε να είναι στον τελικό», ήταν τα λόγια του για την ήττα του Ολυμπιακού στον ημιτελικό και συνέχισε:

«Κερδίσαμε (τον Παναθηναϊκό στο μικρό τελικό), αλλά το μόνο θετικό είναι ότι όλοι είναι υγιείς. Δεν θέλαμε να ζήσουμε δυσάρεστες εκπλήξεις σε αυτό το ασήμαντο ματς. Επιστρέφουμε σπίτι, για να προσπαθήσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με τις οικογένειές μας και να ετοιμαστούμε για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος».

Κατέληξε ότι κίνητρο υπάρχει και ότι θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Το κίνητρο είναι πάντα εκεί, στην Ελλάδα είναι όπως στη Σερβία, η αντιπαλότητα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα μοιάζει πολύ με αυτό που μας περιμένει. Οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα τρελοί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σερβία. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους, το πρωτάθλημα και να κερδίσουμε.
Δεν σκέφτομαι πολύ για το μέλλον, έχω συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να μείνω. Απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ, αυτή είναι μια ομάδα που κερδίζει και ελπίζω να επιστρέψουμε στο Final Four. Θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια, αγαπώ την Αθήνα, τους ανθρώπους της ομάδας και προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Ματς-σταθμός για την παραμονή στο Μαρούσι και κόντρα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup