Το μεγάλο όραμά του για τη Βιλερμπάν μοιράστηκε ο Τόνι Πάρκερ, σε συνέντευξή του στην «Progres».

Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος του γαλλικού μπάσκετ και του ΝΒΑ τόνισε ότι θα παραμείνει μεγαλομέτοχος στην ASVEL και παράλληλα εμφανίστηκε καθησυχαστικός για το μέλλον της, λέγοντας μάλιστα ότι έχει υπογράψει τριετή συμφωνία με νέο βασικό χορηγό, που θα φέρει και αύξηση του μπάτζετ!

Επίσης, ο «TP» αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας της Λιόν και το επίκεντρο θα είναι ο νεαρός Ζακαρί Ρισασέ, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους βετεράνους Νάντο Ντε Κολό και Ζοφρέ Λοβέρν.

«Θα παραμείνω ως μεγαλομέτοχος της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ και πρόσθεσε: «Επίσης, μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους θα βάλουμε περισσότερα χρήματα, ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό μας. Στο μεταξύ, έχουμε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με έναν νέο χορηγό, τον οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα. Είναι το μεγαλύτερο χορηγικό συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία της Βιλερμπάν. Δεν θα έχουμε άλλο τον χορηγό που είχαμε φέτος. Θα έχουμε αυξημένο μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έχουμε απαλλαγεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά έχουμε πόρους αυτή την στιγμή. Έχω ψάξει την αγορά και έκανα κάποιες συναντήσεις, όπου μεταξύ άλλων συνάντησα τον Μαρκ Λάσρι, ο οποίος πρόσφατα πούλησε τις μετοχές που είχε στους Μπακς».

Αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ASVEL: «Ο πιο σημαντικός παίκτης την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ζακαρί Ρισασέ. Θα είναι η καρδιά του σχεδιασμού μας. Θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του, μαζί με τον Νάντο Ντε Κολό και Ζοφρέ Λοβέρν. Εκεί, περιμένουμε την… έκρηξη του Ζακαρί. Εκτιμάται ότι θα είναι στο Top 3 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2024».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube