Ήλθε, είδε και... απήλθε από την Έβερτον ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, αποχώρησε και τυπικά από την ομάδα του Μέρσεϊσάντ στην οποία και αγωνιζόταν ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κατά την παραμονή του στο «Γκούντισον Παρκ» ο Πορτογάλος, κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές και έτσι επιστρέφει στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας αφού τα «ζαχαρωτά» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν για την αγορά του.

Μάλιστα ο Βινάγκρε παρά τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της Έβερτον, αποχαιρέτησε τον σύλλογο μέσω ανάρτησης στο instagram γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ Evertonians! Ήταν ευχαρίστηση να φορέσω αυτή τη φανέλα την περασμένη σεζόν! Είμαι λυπημένος που δεν είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω περισσότερο, αλλά έκανα όλα όσα μου επέτρεψαν. Εύχομαι η ιστορία μας να ήταν διαφορετική!

Χαίρομαι πραγματικά που καταφέραμε να διατηρήσουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην Premier League, γιατί το αξίζαμε και με το παραπάνω!
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Έβερτον θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γεμάτος ιστορία!

Σας ευχαριστώ όλους, σας εύχομαι τα καλύτερα»



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube