Με τον Βινίσιους Τζούνιορ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Ροντρίγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης, επικράτησε 2-1 της μαχητικής Οσασούνα στον τελικό του Copa del Rey, κατακτώντας το 20ο Κύπελλο της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2014!

Παρ' όλα αυτά, αμέσως μετά τον τελικό, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «μερένχες» τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για... λάθος λόγους, καθώς φαίνεται να προκάλεσε με απαξιωτικά σχόλια τους παίκτες της Οσασούνα.

Κάτι που πάντως δεν φάνηκε να επηρεάζει και πολύ τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήγε στο σπίτι του και έκανε αποθεραπεία στον προσωπικό του υπερβαρικό θάλαμο ώστε να είναι πανέτοιμος για το εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League την ερχόμενη Τρίτη (09/05, 22:00).

Μάλιστα, ο Βινίσιους ανέβασε και μια σχετική φωτογραφία μέσα από τον θάλαμο όπου φορούσε μάσκα οξυγόνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι ήδη την Τρίτη, HALAMADRID!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άγγιξε το έπος η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο άντεξε στην πίεση και πήγε τελικό!

Υπόθεση... χιλιοστών: Ο Μπερνάλ έκανε το 3-0 για την Μπαρτσελόνα και έβαλε φωτιά!

Έχουμε ματς στη Βαρκελώνη: Ο Ραφίνια έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Το σφυροκόπημα από το πρώτο λεπτό απέφερε καρπούς και ο Μπερνάλ κράτησε ζωντανό το όνειρο πρόκρισης της Μπάρτσας

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν, μαζί και το Μουντιάλ!

Οργή Ρίκο για το χτύπημα Ρούντιγκερ: «Ήταν εσκεμμένο - Δεν θα έπαιζα ξανά φέτος αν το έκανα εγώ»!

«Θολό» το μέλλον του Αρμπελόα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπετανκόρ: «Ακολουθούσα λάθος δρόμο, δεν ήθελα αυτήν τη ζωή, οπότε σταμάτησα και συνήλθα»

Σιμεόνε: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Γιαμάλ - Όλη τη σεζόν περιμέναμε παιχνίδια σαν το αποψινό»

Στο Παρίσι για εξετάσεις ο Εμπαπέ