Σε δυναμική στελέχωση του ρόστερ θα προβεί η Βίρτους αυτό το καλοκαίρι, ενόψει της επόμενης απαιτητικής χρονιάς.

Η ομάδα από την Μπολόνια θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν, οπότε ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα πρέπει να έχει και το ανάλογο… οπλοστάσιο.

Σύμφωνα με τη «Repubblica», η πρώτη σημαντική κίνηση της Βίρτους είναι η παραμονή του Τόρνικε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ είχε υπογράψει τον Μάρτιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα από την Μπολόνια αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος έρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στο μεταξύ, δεδομένη θεωρείται η παραμονή των Ντάνιελ Χάκετ, Μάρκο Μπελινέλι, Μίλος Τεόντοσιτς, Αλεσάντρο Παγιόλα και Μουχαμαντού Ζαϊτέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Καλέστε τον Γιαννακόπουλο»: Το ξέσπασμα Τζέιμς για Μονακό με φαρμακερές ατάκες και η απάντηση για Παναθηναϊκό

Τέιτουμ: «Στόχος του ΝΒΑ Europe παραμένει να αρχίσει το 2027-Οι ομάδες της Ευρωλίγκας χάνουν λεφτά»

Σοκ με Οσετκόφσκι στην Παρτίζαν, βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ!

Κόντρα στην Αλεξέλα στη δεύτερη φάση της EBNL o Ηρακλής

LIVE Streaming η σπουδαία κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Μερσίν

Αβενίδα-Αθηναϊκός: Για την ανατροπή και τα ημιτελικά του Eurocup Γυναικών

Μερσίν-Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά!

Ήττα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ από την Μπιλμπάο, σφραγίστηκε ο «εμφύλιος» με Περιστέρι Betsson στα προημιτελικά!

Μαγικό Περιστέρι Betsson, άλωσε την Τουρκία, τερμάτισε πρώτο και περιμένει… ΠΑΟΚ στα προημιτελικά!

Ψήνεται… δυναμική επιστροφή της Ρώμης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με επενδύσεις Ντόντσιτς και Νοβίτσκι!