Με δύο ερωτηματικά συνεχίζει η Βίρτους Μπολόνια την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ (22:00). Ο Τόκο Σενγκέλια και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς παραμένουν αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, με την κατάστασή τους να έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά να είναι ακόμη άγνωστο αν θα ταξιδέψουν με την αποστολή.

Δεν αποκλείεται, εφόσον δεν κριθούν 100% έτοιμοι, ο Λούκα Μπάνκι να τους προφυλάξει καθώς την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια.

Πάντως ο αγώνας της Πέμπτης είναι επίσης κρίσιμος για την Βίρτους, καθώς με νίκη θα αποκτήσει αέρα πρακτικά τριών νικών απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού θα ανέβει στο 18-10 αφήνοντας στο 16-12 τους Πειραιώτες έχοντας διπλασιάσει τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μονακό-Μπαρτσελόνα: Μαθαίνει αντίπαλο από το Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»

Μαρκοϊσβίλι: «Νέα μέρα, νέο παιχνίδι, νέα ευκαιρία - Θα είναι δύσκολο, να εστιάσουμε στον εαυτό μας»

Χόρτον-Τάκερ: «Οι παίκτες στην Ευρώπη μιλάνε πολύ, είναι πιο ξεροκέφαλοι - Εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους»

Με πιθανές ενισχύσεις στον «τελικό» η Μονακό: Προπονήθηκαν Νέντοβιτς και Ταρπέι, αλλά παραμένουν αμφίβολοι

Αναγκαστική μετακόμιση για τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αλλάζει έδρα για τα playoffs λόγω κακού προγραμματισμού

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»: Η αποθέωση της Euroleague σε Αταμάν και η απάντηση του Παναθηναϊκού!

Με τους 8.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή