Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος έκανε το βράδυ του Σαββάτου (31/05) η Βίρτους Μπολόνια!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήρε το εντός έδρας θρίλερ επί της Αρμάνι Μιλάνου με σκορ 68-67 για το 1-0 στα ημιτελικά της Serie A!

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Τόκο Σενγκέλια που πέτυχε το νικητήριο καλάθι 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Μίροτιτς να αστοχεί στο τέλος σε σουτ ανατροπής για τους φιλοξενούμενους.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, την ώρα όπου ο Κλάιμπερν έδωσε πολύτιμες βοήθειες με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για την Αρμάνι, Σιλντ και Μίροτιτς είχαν από 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.


Τα δεκάλεπτα: 17-13, 30-33, 53-51, 68-67.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube