Παίζοντας όσο χρειαζόταν, μετά και από μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε δύσκολα με σκορ 84-78 της Μπρέσια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Νίκη με την οποία η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας συγκάτοικο την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ (14-4).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρκο Μπελινέλι με 23 πόντους, ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσαν οι Σενγκέλια και Μανιόν με 18 και 11 πόντους αντίστοιχα. Για την Μπρέσια, που παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας (7-11), ξεχώρισε ο Οντιάς με 19 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 20-17, 39-40, 62-62, 84-78.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χλίνασον: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ χωρίς αμφιβολία»

Ήττα-σοκ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: Έχασε από 8 παίκτες της ουραγού του πρωταθλήματος Ισραήλ!

Παρέμεινε στην Κίνα, αλλά σε διαφορετική ομάδα και κατηγορία ο Αγραβάνης

«Θέλω να δω ξανά πεινασμένα μάτια και ανταγωνιστική φλόγα»: Η ομιλία Μπούτσκου πριν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπιλμπάο!

Φοντέκιο για Αρμάνι: «Τίτλοι που τους έχουν βγάλει… - Αυτή την στιγμή αποκλείω την επιστροφή στην Euroleague»

Αποχωρεί ο Καντσελιέρι από την Τρέντο στο τέλος της σεζόν

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!