Ψυχωμένη Παρτίζαν, έβγαλε αντίδραση μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Βίρτους για να ελπίζει, έστω για τα play-in και το κατάφερε με τον πλέον πειστικό τρόπο! Έτσι με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 81-71 μέσα στην Μπολόνια για την 25η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε στην 9η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στέρλινγκ Μπράουν για την Παρτίζαν καθώς πέτυχε 20 πόντους, ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Καρλίκ Τζόουνς που είχε 19 πόντους, ενώ ο Ταϊρίκ Τζόουνς αναδείχθηκε ως κορυφαίος αφού είχε double-double με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Για τη Βίρτους ο Τόκο Σενγκέλια σημείωσε 16 πόντους με 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ 13 πόντους σημείωσε ο Κορντινιέ.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο 13-12 και ταξιδεύει στο Μόντε Κάρλο για να αντιμετωπίσει την Μονακό την Παρασκευή (7/2). Στην αντίπερα όχθη η Βίρτους έπεσε στο 7-18 και την 16η θέση και έχει ακόμη ένα εντός έδρας ματς στη διαβολοβδομάδα κόντρα στην Παρί στην Μπολόνια.

Τα δεκάλεπτα: 23-17,36-44, 57-66, 71-81

Αναλυτικά τα στατιστικά του ματς εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»