O Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 στις Σέρρες, όμως, τελικά, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού ο Πανσερραϊκός επέστρεψε και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ο Ρουί Βιτόρια, που ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα και ειδικά για τη φάση, που έφερε το πέναλτι για τους γηπεδούχους και την αποβολή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, μίλησε μετά την αναμέτρηση στην κάμερα της NOVA για όσα συνέβησαν στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς σε ένα δύσκολο γήπεδο με κακές καιρικές συνθήκες. Ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες, προηγηθήκαμε 2-0, όμως δυστυχώς επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μετά ήρθε η φάση του πέναλτι και της αποβολής που είναι αρκετά συζητήσιμη, δεν έχω καταφέρει να τη δω καλά για να έχω άποψη. Οι παίκτες μου πάλεψαν πολύ, όμως μας μένει μία πίκρα γιατί πετάξαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

Την Κυριακή (12/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Σανταμαρία!