Τα εύκολα… δύσκολα έκανε για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε «μόνο» με 1-0 την Ελσίνκι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, κάνοντας «σεφτέ» στην διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πράσινων», Ρουί Βιτόρια, μίλησε στην κάμερα της Cosmote για το γεγονός πως η ομάδα έπιασε καλή απόδοση επιθετικά παρά το γεγονός πως δεν ήρθαν πολλά τέρματα, ενώ στάθηκε και στο «πνεύμα» πρωταθλητή που χρίζει σιγά-σιγά ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουί Βιτόρια:

Για το ματς και αν τον ανησυχούν οι χαμένες ευκαιρίες: «Ανήσυχος δεν είμαι. Θα ήμουν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Τα γκολ θα έρθουν όταν πρέπει να έρθουν. Η ομάδα έπιασε καλή απόδοση επιθετικά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Για τις σερί νίκες που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα είναι σημαντικό. Το πνεύμα του πρωταθλητή χτίζεται με τις σερί νίκες. Σήμερα κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα και οι παίκτες ανταποκριθήκαν. Το κρατάμε και συνεχίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

Μοιραίος Πένραϊς στον αποκλεισμό της Ρέιντζερς: Έχασε το τελευταίο πέναλτι