«Περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής» χαρακτήρισε σήμερα τον Ρουβίκωνα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας την χθεσινή επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών που ακολούθησε αυτήν στην ΔΟΥ Ψυχικού.

«Πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις».

«Ο Ρουβίκωνας είναι μια πολύ περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μια αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής.

Αντίθετα, πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας και την επίθεση στο ΥΠΕΞ, που ακολούθησε αυτήν στην ΔΟΥ Ψυχικού»
.
Όπως είπε «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη - Δύο Αμερικανοί τουρίστες τραυματίες

Σήμερα στη Βουλή οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Κεραμέως: «Τέλος σε μια κοινωνική αδικία 10 ετών»

Νέο πλαίσιο για ηλεκτρικά πατίνια από σήμερα: Απαγόρευση για ανηλίκους κάτω των 17 ετών και υποχρεωτική ασφάλιση

Δέκατο κύμα επιθέσεων των ΗΠΑ στο Ιράν - Η Τεχεράνη επιτίθεται σε κράτη του Κόλπου, και σε 2 τάνκερ στο Ορμούζ

Ώρα πληρωμών: Πότε μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι συντάξεις

Το crash test της ΔΕΘ, η στρατηγική μίας κάλπης, η συμπαγής Κοινοβουλευτική Ομάδα

Η αόρατη απειλή πάνω από τη Γη: Η διαστημική ρύπανση φτάνει σε κρίσιμο σημείο

Καιρός: Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία – Καταιγίδες στα βόρεια και αφρικανική σκόνη

Νέο μπαράζ αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν - Το μήνυμα του Τραμπ

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά: Έχει καεί ολοσχερώς