Πρόταση στα… σκαριά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται -σύμφωνα με την «O’ Jogo»- να κάνει προσφορά στην Μπενφίκα για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και αξιολογώντας τις λύσεις που έχει στη λίστα της, πλέον είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Οι σχέσεις του 29χρονου τερματοφύλακα με τον τεχνικό των «αετών», Ρότζερ Σμιντ, βρέθηκαν πρόσφατα σε οριακό σημείο, αλλά η παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο άνδρες λύθηκε. Οπότε, υπολογίζεται ξανά από τον Γερμανό τεχνικό, αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο πιθανόν να παραχωρηθεί σε κάποιον από τους «μνηστήρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»