Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια τεράστια μεταγραφή είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SkySports που δίνουν... συνέχεια στα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Μάλιστα, όπως τονίζεται ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και ν' ανακοινωθεί από την ομάδα της Premier League.

Τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για deal της Νότιγχαμ με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας με ένα ποσό στα εννέα εκατ. ευρώ, ενώ άγνωστη παραμένει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Βλαχοδήμου.

Με τους «αετούς της Λισαβόνας» ο 29χρονος μετράει 225 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 94 clean sheets, ενώ έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα και ισάριθμα σούπερ καπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»