Οι αποδεσμεύσεις και οι ανανεώσεις είναι οι βασικές προτεραιότητες στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος τρέχει και το μεταγραφικό πλάνο κυρίως εξετάζοντας παίκτης για θέσεις που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ψηλά στη λίστα του «Λύμπε» για την θέση του αριστερού μπακ είναι ο Φελίπε Φερέιρα. Ο παίκτης, προορίζεται για μπακ απ του Χουλτ στην αριστερή πτέρυγα.

Τον παίκτη πρότεινε στους «πράσινους» συνεργάτης του μάνατζερ του Ζέκα, ενώ έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά και με την Πάσος Φερέιρα στην οποία ανήκει.

Ο Φερέιρα είχε μια καλή χρονιά με 25 συμμετοχές, ενώ η ομάδα δεν ζητάει κάποιο τρομερό ποσό ώστε να μην μπορεί να ολοκληρωθεί μια ενδεζόμενη συμφωνία.

Στο «τριφύλλι» πάντως δεν σχολιάζουν τα μεταγραφικά και κρατούν σιγή ιχθύος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»