Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο 26χρονος φόργουορντ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αρέσει στην «Ένωση».

Αν δεν μείνει στους «πράσινους» (το θέμα του είναι ανοιχτό) και δεν έχει στα χέρια του κάποια εξαιρετική πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους.

Η υπόθεση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με του Μάικ Μπράμου, που επίσης είναι στη μεταγραφική λίστα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ο Γιούρε Ζντοβτς, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, θα έχει συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλου για να ληφθούν αποφάσεις για το ρόστερ. Ερλ Κάλογουεϊ και Ομάρ Κουκ «παίζουν» για τη θέση του κοινοτικού πλέι μέικερ, θα αποκτηθεί ένας ακόμη ξένος γκαρντ (δύσκολα θα μείνει ο Τζέι Κόβαν Μπράουν), ενώ πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνουν οι Μιλόσεβιτς και Καλαμπόκης.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναμένεται να παραμείνει στο πλευρό του Γιούρε Ζντοβτς, παρότι τον θέλουν ως πρώτο προπονητή αρκετές ομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

TAGS: A.E.K.