Μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων για να κάτσουν την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζει η «Ένωση» υπάρχει, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» και αυτό του Τόρστεν Φινκ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν (που πέρασε για περίπου τέσσερις μήνες τη σεζόν 2014/15 από τον ΑΠΟΕΛ) είναι μια περίπτωση που φέρεται να αρέσει στους «κιτρινόμαυρους».

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει ταξίδι το προσεχές διάστημα από κάποιον εκ των ανθρώπων της για να συζητήσουν από κοντά μαζί του.

Ο Φινκ στην οκταετή καριέρα του ως προπονητής (αφότου κρέμασε τα παπούτσια του στην Μπάγερν) έχει περάσει από Ίνγκολσταντ, Βασιλεία, Αμβούργο και ΑΠΟΕΛ, μετρά δύο πρωταθλήματα Ελβετίας και φέτος τερμάτισε στην 3η θέση του αυστριακού πρωταθλήματος με την Αούστρια Βιέννης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλήρη ρήξη τένοντα ο Ουναΐ: Χειρουργείται και επανέρχεται στα playoffs

Σαββόπουλος: «Έχει πολύ καλά πρώτα 45λεπτα ο Άρης - Δεν εκτιμώ ότι θα δούμε μεγάλο ροτέισον»

Αθανασίου: «Φυσικά και ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη - Τα εξαιρετικά στατιστικά του Ντέσερς»

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

TAGS: A.E.K.