Ο Ολυμπιακός περιμένει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος είπε το «ναι» και θα καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ δίπλα στον Βαγγέλη Μάντζαρη και πλέον, απομένει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Η κίνηση αυτή θα είναι στις θέσεις 2-3, για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στην περιφέρεια, και ένας από τους παίκτες που εξετάζονται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ο Λαμάρ Πάτερσον!

Ο 26χρονος Αμερικανός, που έπαιξε για λίγα ματς στους Χοκς πέρυσι, έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία με την Τόφας Προύσα, τη σεζόν 2014-15, όπου είχε προπονητή τον Ηλία Ζούρο. Στην Τουρκία είχε 11,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ μέσο όρο.

Ακολούθησε θητεία στους Χοκς και σε Όστιν Σπερς, Ρίνο Μπίχορνς στο NBDL. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν μαζί του.

Στα υπόψη, είναι και ο Κόρεϊ Πρέιδερ, ενώ αρκετές πιθανότητες για να απασχολήσει έχει και ο Ματ Τζάνινγκ, όμως, λογικά, οι Πειραιώτες θα καταλήξουν σε παίκτη από την Αμερική.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός