Ο σύλλογος που θα αγωνίζεται φέτος στη Serie A, θέλει να δει από κοντά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Ιταλία, που –ειδικά σε ό,τι αφορά την άμυνα- αποτελεί ένα είδος… πανεπιστημίου.

Όπως λοιπόν αναφέρει ο «Τρελός του Χωριού» στην εφημερίδα «SportDay», άνθρωπος της ομάδας θα βρίσκεται αύριο στην Τραπεζούντα και θα παρακολουθήσει τον Μπουγαΐδη αγωνιζόμενο στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Παραγουάη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»