Την πεποίθηση ότι τα επόμενα δύο χρόνια (2015-2016) θα εισέλθει μια νέα ομάδα στο πρωτάθλημα της Formula 1 εξέφρασε ο Μπέρνι Εκλεστοουν.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, FIA, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να αυξηθούν οι ομάδες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τον ισχυρό άνδρα του πρωταθλήματος να ανακοινώνει πως έχει έρθει σε επαφή με τον Τζιν Χάας.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ομάδας «Stewart-Haas Racing», η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Nascar.

«Νομίζω ότι ο Χάας θα δεχτεί. Έχουν τα χρήματα για να το κάνουν, αλλά η απορία είναι αν είναι πρόθυμοι να τα ξοδέψουν. Έχω μιλήσει μαζί του, αλλά δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει, συνεπώς δεν ξέρω», ήταν τα λόγια του Έκλεστοουν.

Ο Χάας τον Ιανουάριο είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να… επεκταθεί στο πρωτάθλημα της Formula 1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!