Στόχος του Ολυμπιακού ανέκαθεν είναι η απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα καταφέρουν να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια θα κερδίσουν μία θέση στην Εθνική.

Αυτό ετοιμάζονται να πράξουν άλλη μία φορά οι Πειραιώτες, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Φως των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει τον 21χρονο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης και θα παρακολουθήσουν την πορεία του μέχρι το καλοκαίρι, όταν και αναμένεται να κάνουν την επίσημη κίνησή τους.

Τον Έλληνα άσο φαίνεται πως έχει τσεκάρει ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έχει απαντήσει θετικά για την απόκτησή του στη διοίκηση αλλά και στον Τάκη Λεμονή που είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»