Το ενδιαφέρον της Σάντα Φε για την απόκτηση του Πατίτο Ροντρίγκες αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην Κολομβία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τοπικά ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη ομάδα θα ήθελε να αποκτήσει τον 26χρονο μέσο της ΑΕΚ σύμφωνα με τα δικά της «θέλω».

Αυτό όμως είναι δύσκολο, αφού ο Αργεντινός άσος δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με την «Ένωση», ενώ αμείβεται με ένα μεγάλο ποσό (που φτάνει τις 300.00 ευρώ).

Όπως γράφει η SportDay, ο Πατίτο έχει συμπάθειες στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα σιγά – σιγά προσπαθεί να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.