Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κρίστοφ Πιάτεκ φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα.

Όπως γράφει η «Mundo Deportivo», ο αθλητικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου, Αριέντο Μπράιντα έχει τσεκάρει από κοντά τον Πολωνό επιθετικό της Τζένοα.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν εκτιμήσει τις ικανότητες του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει πετύχει 13 γκολ σε 8 αγώνες με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, η οποία είχε δώσει 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Κρακοβία.

Ωστόσο, η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει ότι η ομάδα της Γένοβας δεν πρόκειται να τον πουλήσει με λιγότερα από 60 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»