Ο Λιονέλ Πόντες φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Παναιτωλικού, ύστερα από την αρνητική κατάληξη που είχε η υπόθεση του Πάουλο Φονσέκα για τους Αγρινιώτες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «agrinio-sports.gr», ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζεται με καλό μάτι από τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι ψάχνουν τον διάδοχο του Μάκη Χάβου που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 43χρονος τεχνικός υπήρξε για μια πενταετία βοηθός του Πάολο Μπέντο στην εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει δουλέψει και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επίσης ως βοηθός για πέντε χρόνια και το 2009 είχε αναλάβει εκείνος για ένα διάστημα τα «λιοντάρια».

Την περσινή σεζόν εργάστηκε τη Μαριτίμο, η οποία τερμάτισε στην ένατη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου