Να επενδύσει στο... μέλλον θέλει η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έστειλαν σκάουτερ στην Αγγλία, σύμφωνα με τη dailymail, για να δουν από κοντά τον 19χρονο παίκτη της Λίβερπουλ, Κάμερον Μπράναγκαν.

Ο νεαρός -δημιουργικός- μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο UEFA Youth League τον Λουίς Ενρίκε και όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα θέλει να τον φέρει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το έργο της δεν θα είναι εύκολο αφού ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ, πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, ενώ του έχει δώσει και μερικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, στο τελευταίο ματς που τον παρακολούθησαν ήταν κόντρα στην ομάδα νέων της Λέστερ, κόντρα στην οποία είχε πολύ καλή απόδοση. Έτσι, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ή το αργότερο τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube