Όπως υποστηρίζουν οι πράσινοι καλοβλέπουν την περίπτωση του Φινλανδού ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Πολωνία για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον αποκτήσει είτε ως ελεύθερο είτε με ένα μικρό αντίτιμο.

Ο Χαμαλάινεν είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Με αυτή έχει αγωνιστεί 43 φορές και έχει παίξει 8 γκολ, ενώ με την Λεχ Πόζναν σε μία διετία μετρά 75 εμφανίσεις και 20 γκολ.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Λεωνίδας Βόκολος είχε παρακολουθήσει τον Χαμαλάινεν από κοντά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»