Μπορεί ακόμη ο Γιάννης Κόντης να μην έχει απαντήσει στην πρόταση της Κέρκυρας για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας άρχισε την αναζήτηση του τεχνικού που θα κάτσει στον πάγκο των Φαιάκων την επόμενη σεζόν.

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας φαίνεται να βρίσκεται ο Σίνισα Γκόγκιτς, με τον οποίο φημολογείται πως ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς όλα κρίνονται από την απάντηση του Κόντη και το πόσο θα έχει λόγο σε αυτές τις αποφάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR