Δύο από τα βασικά προβλήματα του Πεπ Γκουαρντιόλα το τελευταίο διάστημα ήταν οι τραυματισμοί του Μπενάτια και του Μπαντστούμπερ, με τον πρώτο να εμφανίζεται έτοιμος να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν ακολούθησαν μέρος της χθεσινής προπόνησης των Βαυαρών χωρίς προβλήματα και έτσι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την επάνοδό τους.

Ο Γερμανός αμυντικός έκανε τρέξιμο, ενώ ο Μπενάτια από την πλευρά του ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα δείχνοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!