Τα πλάνα για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε εφαρμογή στον ΟΦΗ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Μάλιστα, ήδη οι πρώτες προτάσεις μάνατζερ έχουν αρχίσει να φτάνουν στα γραφεία του συλλόγου.

Πρόσφατα το www.sport-fm.gr ανέφερε πως ο Μοχάμεντ Σαρ είναι «φευγάτος» παρά το αντίθετο που διέρρεε από το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Για τον λόγο αυτό, ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του «ψάχνονται» για εναλλακτικές περιπτώσεις στόπερ.

Αυτός που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο Μάρκο Σούλερ, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός από την Σλοβενία. Την σεζόν που… τρέχουμε δεν είχε πολλές συμμετοχές στη Λέγκια, αφού έπαιξε σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, τις τρεις σαν αλλαγή, ενώ μένουν ακόμα τρεις για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ακόμα, ο 30χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ντράβογκραντ, Γκόριτσα, Γάνδη και Χάποελ Τελ Αβίβ. Μάλιστα, έχει και 39 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα, έχοντας σκοράρει 3 τέρματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σενάρια από Βραζιλία για Παναθηναϊκό και Φερεϊρίνια

Τσακίρης: «Οι λεπτομέρειες των νέων συμβολαίων των Νίκολιτς και Ριμπάλτα με την ΑΕΚ»!

Επίσημο: Παρελθόν ο Σαραγόσα από τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Νικολακόπουλος: «Σε καλό δρόμο οι μεταγραφές των Ισπανών στον Ολυμπιακό, η Λυών είναι πολύ ενεργή για Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ψάχνεται λίγο παραπάνω για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, κινητικότητα για Σβιντέρσκι αλλά…»

Έκανε την επέμβαση ο Χόνγκλα - Πότε θα τον ξαναδεί να προπονείται ο Άρης

Κετσετζόγλου: «Ανάλογες του Ζουμπκόφ και οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ»

Επικό ποστάρισμα του Ηρακλή: Έκανε «κυανόλευκο» τον Ιραόλα με ευφάνταστο τρόπο!

Σταματέλος: «Να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό ο Ουνάι Λόπεθ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τσάπρα»

Τσορμπατζόγλου: «Συνεχίζει τις επαφές για Γιαννούλη και στόπερ ο ΠΑΟΚ - Αυτές οι προτεραιότητες»

TAGS: ΟΦΗ